Oproep aan (oud-)leerkrachten

Wie helpt mee?

De Onderwijs Commissie van het Deputaatschap voor Israël bouwt voortdurend aan deze website die gericht is op de basisschoolleeftijd en de eerste klassen van het voortgezet onderwijs. Het doel is om bij de kinderen liefde voor het volk Israël te wekken en hen bekend te maken met de plaats die het Joodse volk Bijbels gezien nog altijd heeft.
Ook willen we graag informatie geven over diverse aspecten van het Jodendom en hoe wij daar  als reformatorische christenen tegenaan kijken.

Wij zijn op zoek naar (oud)leerkrachten die ons daarbij kunnen helpen.

Het is een hele klus om een website te vullen met goede kopij en interessante lesideeën. Heeft u interessante informatie over Israël in bezit? Heeft u goede lesideeën? Heeft u tekst met heldere uitleg over een aspect van het Jodendom? Vertel het ons! Wellicht kunnen wij e.e.a. gebruiken voor de website. De tekst moet uiteraard op het niveau van de basisschool zijn.

Wij weten dat er bij leerkrachten uit onze reformatorische achterban een schat aan informatie over Israël te vinden is. Wie helpt ons die schat op te graven en via de website voor de basisschooljeugd toegankelijk te maken?

Wij zien met belangstelling uit naar jouw/uw reactie.

Voor informatie kunt u bellen naar het kantoor in Woerden: 0348 – 489929 of gebruik maken van onderstaand formulier.
De Onderwijscommissie behoudt zich het recht om aangeleverd materiaal te wijzigen of niet te plaatsen.